آغاز داوري بيستمين دوره كتاب برتر دانشگاهي از هفته اول مرداد

مجيد جهاني، رييس دبيرخانه بيستمين دوره كتاب برتر دانشگاهي در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) عنوان كرد: مهلت ارسال آثار به دبيرخانه بيستمين دوره جشنواره تا پايان ارديبهشت ماه اعلام شده بود كه بنا به درخواست دانشگاه‌ها و ناشران تا پايان خرداد ماه تمديد شد.

وي در ادامه افزود: دبيرخانه جايزه كتاب برتر دانشگاهي داراي هفت شوراي تخصصي در حوزه‌هاي مختلف «علوم انساني»، «علوم اجتماعي و رفتاري»، «فني و مهندسي»، «معماري و هنر»، «پزشكي و دامپزشكي»، «علوم پايه» و «كشاورزي و محيط زيست» است كه هر يك از اين شوراها چندين داور براي بررسي آثار انتخاب مي‌كنند.

جهاني با اشاره به اينكه برخي از آثار ارسالي به دبيرخانه در همان مرحله نخست داوري در شوراي تخصصي رد مي‌شوند و ساير آثار به مرحله دوم داوري ارسال مي‌شوند، افزود: كتاب‌هايي كه جمع امتيازشان از 90 بيشتر شود، به مرحله نهايي مي‌رسند.

رييس دبيرخانه بيستمين دوره جشنواره كتاب برتر دانشگاهي توضيح داد: در هر شاخه مشخص شده جشنواره يك كتاب برگزيده و در مجموع هفت اثر برگزيده خواهند شد و چند عنوان كتاب نيز به عنوان آثار شايسته تقدير معرفي مي‌شوند.

به گفته جهاني، داوران كتاب برتر دانشگاهي از اساتيد دانشگاه و متخصصان حوزه‌هاي مختلف‌ هستند.

مراسم پاياني بيستمين جشنواره كتاب برتر دانشگاهي در ايام دهه فجر برگزار خواهد شد.