افزایش ۳۰ درصدی عناوين جديد در نمايشگاه كتاب دانشگاهي

_x000D_

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) به نقل از ستاد خبري نمايشگاه كتاب‌هاي دانشگاهي، «شهروز گهواره‌اي»، عضو هيات مديره انجمن ناشران دانشگاهي عنوان كرد:‌ تاكنون ۲۵۰ ناشر براي شركت در نمايشگاه شركت كردند، اين در حالي‌ است كه سال گذشته ۱۸۰ ناشر در نمايشگاه حضور داشتند.

_x000D_

گهواره‌اي همچنين به حضور ناشران دانشگاهي بزرگ در دوره سوم برپايي نمايشگاه اشاره كرد و گفت: ناشراني نظير مركز نشر دانشگاهي، دانشگاه تهران و  سمت امسال به نمايشگاه كتاب‌هاي تخصصي دانشگاهي پيوسته‌اند.

_x000D_

وي از افزايش تعداد ناشران دانشگاهي شهرستاني در اين نمايشگاه خبر داد و افزود: دور دوم ۱۰ ناشر شهرستاني در نمايشگاه حضور داشتند، در حالي كه تا به امروز ۳۰ ناشر از شهرستان براي شركت در نمايشگاه سوم ثبت‌نام كرده‌اند.

_x000D_

عضو هيات مديره‌ انجمن ناشران دانشگاهي با اشاره به افزايش ۳۰ درصدي تعداد كتاب‌هاي عرضه شده در نمايشگاه امسال، اظهار داشت: سال گذشته ۳۰ هزار عنوان كتاب در نمايشگاه عرضه شد در حالي كه امسال اين تعداد به ۴۰ هزار عنوان افزايش يافته است.

_x000D_

بر اساس اين گزارش بيش از ۱۵ هزار عنوان از كتاب‌هاي نمايشگاه كتاب دانشگاهي چاپ نخست‌اند و براي نخستين‌بار در نمايشگاه كتاب‌هاي دانشگاهي عرضه مي‌شوند.