انتخاب مرکز نشر دانشگاهی به عنوان بخش برتر نشریات تخصصی

مراسم اختتامیه هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات و خبرگزاریها عصر روز سه‌شنبه 10 آبان با حضور لطف‌الله فروزنده معاون توسعه و نیروی انسانی ریاست جمهوری در محل سالن اجتماعات شبستان در مصلای تهران برگزار شد. و برترین غرفه‌های هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات و خبرگزاریها در این مراسم معرفی شدند.

در آیین اختتامیه هجدهمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاریها پس از قرائت میثاق‌نامه خبرنگاران توسط پدرام پاک آیین مدیر کل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی وزارت ارشاد، برترین غرفه‌های هجدهمین نمایشگاه مطبوعات معرفی شدند و مرکز نشر دانشگاهی در بخش نشریات تخصصی برگزیده شد.

مراسم اختتامیه هجدهمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاریها عصر روز سه‌شنبه 10 آبان در سالن اجتماعات شبستان در مصلای بزرگ تهران برگزار شد.