با مشارکت مرکز نشر دانشگاهی برگزار می شود: همایش ملی مطالعات فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی، علم و فناوری یادمان دکتر محمدامین قانعی راد

به گزارش روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی، حسین ابراهیمآبادی، وحید احمدی، مهتاب پورآتشی، محمد توکل، مهدی حسینزاده فرمی، مریم حسینی لرگانی، فاطمه جواهری، هادی خانیکی، غلامرضا ذاکر صالحی، سعیده سعیدی، مرضیه شهریاری، آمنه صدیقیان بیدگلی، رضا صمیم، مهرداد عربستانی، نعمتالله فاضلی، مقصود فراستخواه، لیلا فلاحتی، سیمین کاظمی، عباس کاظمی، خدیجه کشاورز، محمدرضا کلاهی، احمد کیخا، رضا ماحوزی، علیرضا مرادی، حسین معصومی همدانی، منصوره مهدی-زاده، حسین میرزایی، محمود نجاتی حسینی، نهال نفیسی، نسرین نورشاهی و …. از سخنرانان هفت نشست تخصصی این همایش هستند و در این برنامه از آثار دکتر محمدامین قانعیراد رونمایی خواهد شد.
محمد یمنی دوزی سخنران افتتاحیه و علی پایا سخنران اختتامیه خواهند بود و ورود عموم علاقهمندان در این همایش آزاد است. این همایش روز سهشنبه چهاردهم آبان ماه با حضور جامعهشناسان و پژوهشگران اجتماعی در محل پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به نشانی تهران، خیابان پاسداران، خیابان گلستان اول، شماره ۱۲۴ از ساعت ۸ تا ۱۸ در نشستهای تخصصی برگزار میشود.
در این همایش معاونت فرهنگی و اجتماعی، معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو، مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، مؤسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی، دانشگاه فنی و حرفه ای، انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات، انجمن جامعه شناسی ایران و انجمن آموزش عالی ایران در کنار مرکز نشر دانشگاهی از برگزارکنندگان این همایش ملی هستند.

جدول زمانبندی نشست