با همکاری مرکز نشر دانشگاهی برگزار می شود: دومین همایش ملی مطالعات فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی، علم و فناوری و فضای سایبر در ایران

مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی با همکاری مرکز نشر دانشگاهی، دومین همایش ملی «مطالعات فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی، علم و فناوری و فضای سایبر در ایران» را برگزار می‌کند.

در این همایش آنلاین که روز سه شنبه، هفتم اردیبهشت ماه از ساعت ۹ تا ۱۸ برگزار می‌شود، ۲۵ مقاله علمی در قالب سخنرانی ارائه می شود. محور مقالات همایش شامل میدان‌های جدید آموزش و پژوهش دانشگاهی، تحولات فرهنگی در فضای سایبر دانشگاهی، تحولات فناوری، علم و جامعه و یادگیری آنلاین؛ پداگوژی و خانواده است.

عموم مدیران، مدرسان، دانشجویان، محققان، سیاستگذاران و تمامی علاقمندان حوزه آموزش عالی، علم و فناوری می‌توانند هفتم اردیبهشت ماه با مراجعه به صفحه مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی در اسکای روم به نشانی b2n.ir/iscs در این رویداد علمی شرکت کنند.