برگزاری مرحلۀ دوم از نمایشگاه کتاب دانشگاهی

مرکز نشر دانشگاهی برای غنای فرهنگی جامعۀ دانشگاهی و با هدف دسترسی آسان و تسهیل روند خرید کتاب برای دانشجویان عزیز، اقدام به برگزاری نمایشگاه کتاب در تهران و شهرستانها با تخفیف ویژه می‌نماید.

به مناسبت آغاز نیمسال دوم تحصیلی، دومین مرحله از نمایشگاه کتاب دانشگاهی از 15بهمن آغاز می‌شود. کتابهای ارائه شده در حوزه‌های علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی، واژه‌نامه، فرهنگها و واژگان می‌باشد.

اولین میزیان این نمایشگاهها دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی دانشگاه علامه طباطبایی است. از دانشگاههای دیگر می‌توان دانشگاه صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، تهران، خوارزمی، خواجه نصیر طوسی، شهید بهشتی، شهید چمران اهواز، صنعتی اصفهان، شیراز  و دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات را نام برد.

از دانشجویان محترم دعوت می‌شود برای تهیه کتابهای مورد نیاز خود از نمایشگاه کتاب مرکز نشر دانشگاهی دیدن نمایند و از تخفیف 15 تا 30 درصد کتابهای مرکز نشر دانشگاهی استفاده نمایند.

گفتنی است زمانبندی نمایشگاهها برروی سایت مرکز نشر دانشگاهی به نشانی www.iup.ac.ir اعلام خواهد شد.

یادآور می‌شود مرکز نشر دانشگاهی به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید در مهرماه 91 اقدام به برگزاری نمایشگاه کتاب در 18 دانشگاه تهران نموده است.