برگزاری نشست معاونین پژوهشی پژوهشگاهها و مؤسسات پژوهشی در مرکز نشر دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی، نشست معاونين پژوهشی پژوهشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی در ساختمان مرکزی مرکز نشر دانشگاهی در حال برگزاری است.

اين نشست با حضور رئيس مرکز نشر دانشگاهی آقای دکتر طهرانچی؛ معاون پژوهشی وزارت عتف آقای دکتر علی رشيدی؛ معاون پژوهشی پژوهشگاه زلزله‌شناسی و دبير نشست آقای دکتر زارع؛ معاون پژوهشی و فناوری دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران آقای دکتر اکبر کمِيجانی؛ معاون پژوهشی و فناوری مرکز تحقيقات سياست علمی کشور آقای دکتر حميد اميدوار؛ معاون پژوهشی مؤسسه پژوهش و برنامه ريزی آموزش عالی آقای دکتر رضا نوروز زاده؛ معاون پژوهشی مرکز نشر دانشگاهی آقای دکتر علی فرازمند؛ معاون  نوآوری و همکاريهای بين‌المللی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی آقای دکتر انتظاری؛ موسسه ملی اقيانوس شناسی آقای دکتر اکبرپور؛ پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات خانم دکتر فخرالسادات محمدی؛ معاون مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه خانم دکتر شهين اعوانی؛ پژوهشگاه پليمر و پتروشيمی ايران آقای دکتر اسفنده؛ پژوهشگاه علوم و فناوری رنگ آقای دکتر باستانی؛ پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی آقای دکتر يوسفی‌فر؛ دانشگاه صنعتی مالک اشتر آقای دکتر محمديان؛ سازمان مطالعه و تدوين کتب علوم انسانی (سمت) آقای دکتر هاجری؛ معاون پژوهشی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی آقای دکتر عباسی، و معاون توسعه فناوری سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ايران آقای دکتر محمد زهرايی در حال برگزاری است.

در ابتدای نشست جناب آقای دکتر طهرانچی ضمن خيرمقدم گويی به ايراد سخن در محوريت موضوع جلسه پرداختند.

اين نشست تا ظهر امروز در ساختمان مرکزی مرکز نشر ادامه خواهد داشت. مشروح نشست متعاقباً اعلام خواهد شد.

سه شنبه 6/2/90 ساعت 10