برگزيدگان نوزدهمين دوره كتاب برتر دانشگاهي شناخته شدند

نمايي از تقدير برگزيدگان برتر دانشگاهي

_x000D_

نوزدهمين دوره كتاب برتر دانشگاهی با معرفی و انتخاب كتاب‌های برگزيده و شايسته تقدير در حوزه‌های هفت‌گانه برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری كتاب ايران (ايبنا)، در نوزدهمين دوره انتخاب كتاب برتر دانشگاهی، ۵۰۶ عنوان كتاب براي انتخاب كتاب برتر مورد بررسي قرار گرفت. از اين ميان، ۳۲۶ عنوان تاليف، ۱۶۱ عنوان ترجمه و ۱۹ عنوان تصحيح، تحقيق و گردآوري بوده است.

در اين هفت گروه، علوم پزشكی با ۳۸ اثر،‌ علوم پايه با ۹۲ اثر، گروه فنی و مهندسی با ۷۸ اثر، گروه كشاورزی و منابع طبيعی با ۴۶ اثر، ادبيات و علوم انسانی با ۱۴۴ اثر، گروه هنر با ۲۸ اثر و گروه علوم اجتماعی و رفتاری با ۸۰ اثر مورد بررسی قرار گرفتند.

_x000D_

ناشران شركت كننده در نوزدهمين دوره كتابهای برتر دانشگاهی شامل دانشگاه صنعتي شريف، شهيد بهشتی، دانشگاه اراك، علم و صنعت ايران، دانشگاه گيلان، صنعتی اصفهان،‌ دانشگاه تهران،‌ دانشگاه يزد، سمنان، تربيت معلم تبريز، زنجان، رازی، بوستان كتاب، علم كشاورزي، مطبوعات قم، جامع‌نگر،‌ دانشگاه مازندان و… است.

مراسم نوزدهمين دورۀ كتاب برتر دانشگاهی ۱۸  بهمن ماه در دانشكده پرديس علوم دانشگاه تهران برگزار شد.