حضور مرکز نشر دانشگاهی در نمایشگاه سیستان و بلوچستان

_x000D_

نمایشگاه استانی کتاب سیستان و بلوچستان در ۲۰ سال اخیر میزبان بيشترين نمايشگاه استانی كتاب بوده است و برگزاركنندگان این نمايشگاه، آماده‌سازی ۲۴۰ غرفه را براي عرضه كتاب‌ در سيزدهمين دورۀ اين نمايشگاه آغاز كرده‌اند.

_x000D_

به گزارش روابط عمومی، مرکز نشر دانشگاهی نیز امسال در سيزدهمين نمايشگاه استانی كتاب سيستان و بلوچستان که در تاریخ ۲۷ بهمن در شهر زاهدان آغاز بکار می‌کند و  تا سوم اسفند ادامه مي‌يابد شرکت و حضوری فعال خواهد داشت.

_x000D_

در این نمایشگاه مرکز نشر کتابهایی را در حوزه‌های فنی و مهندسی و علوم پایه به علاقه‌مندان عرضه خواهد کرد.

_x000D_

نمايشگاههای استاني كتاب از سوی موسسه نمايشگاههای فرهنگی ايران و ادارات كل ارشاد استانها برگزار می‌شود و کتابهای عرضه شده در این نمایشگاه با ۲۰ درصد تخفيف در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفته و همچنین  يارانه‌های دولتی نيز توزيع می‌شود.

_x000D_

زاهدان، آخرين شهری است كه در ماه بهمن نمايشگاه استانی كتاب را ميزبان می‌كند و تا پايان سال نيز دو نمايشگاه ايلام و اصفهان برگزار خواهد شد.