حضور مرکز نشر دانشگاهی در هشتمین همایش زبان‌شناسی ایران

_x000D_

هشتمین همایش زبان شناسی ایران در روزهای ۲۴ و ۲۵ بهمن ماه ۹۱ با حضور  رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و جمعی از زبان‌شناسان ایران در دانشکده زبان و ادبیات فارسی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می‌شود.

_x000D_

به گزارش روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی، مرکز نشر با برگزاری نمایشگاه کتاب در زمینۀ زبان‌شناسی با تخفیف ویژه پذیرای استادان و دانشجویان محترم می‌باشد.

_x000D_

از کتابهای ارائه شده در این نمایشگاه می‌توان به: آواشناسى زبان فارسى آواها و ساخت آوايى هجا، پژوهشهای زبان شناختی فارسی(مجموعه مقالات)، ضرورتهاى علمى واژه‌سازى در ربان فارسى،  اسم و صفت مركب در زبان فارسى، آيين نگارش و زبان شناسى عملى اشاره کرد.

_x000D_

همچنین در این نمایشگاه چهار نشریه مرکز نشر دانشگاهی؛ نامۀ ایران باستان، مجلۀ زبانشناسی، پژوهشهای ایران شناختی و لقمان در اختیار علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.

_x000D_

یادآور می‌شود مرکز نشر دانشگاهی نمایشگاه کتاب دانشگاهی را در دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی دانشگاه علامه طباطبایی از ۱۵ تا ۲۵ بهمن ۹۱، و از ساعت ۹ تا 18 برگزار کرده است.

_x000D_

گفتنی است این همایش در روزهای ۲۴ و ۲۵ بهمن ۹۱ از ساعت ۹ تا ۱۷ در دانشکده ادبیات  فارسی و زبانهای خارجی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می‌شود.