دكتر احمد خاتمي به عنوان استاد نمونه كشوري در گروه‌ علوم انساني

دكتر احمد خاتمي استاد زبان و ادبيات فارسي از دانشگاه شهيد بهشتي، مدیر حوزه علوم انسانی مرکز نشر دانشگاهی در کارنامه درخشان فعالیت علمی و پژوهشی خود  88 مقاله در نشريات داخلي و خارجي ، 23 مقاله در كنفرانس‌هاي داخلي و خارجي، 15 جلد تأليف و ترجمه كتاب، 77 مورد راهنمایی پایان‌نامه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا، 10 طرح پژوهشی را جای داده است و به عنوان استاد برتر در حوزه علوم انسانی در بیست و یکمین بزرگداشت مقام استاد معرفی شد.

به گزارش روابط عمومي وزارت علوم، دكتر مهدي ايرانمنش با اعلام اين خبر اظهار داشت: امسال 60 نفر از اساتید دانشگاهی از سوي دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالی به وزارت علوم معرفي شده بودند كه  بعد از ارزيابي در كميسيون انتخاب اعضاي هيئت علمي نمونه كشور ، 18 نفر به عنوان استاد نمونه كشوري در گروه‌هاي علوم انساني، علوم پايه، فني و مهندسي، كشاورزي و دامپزشكي انتخاب شده‌اند.

این مراسم که با حضور رييس جمهور و وزیر علوم 15 اردیبهشت در محل ساختمان شهيد بهشتي نهاد رياست جمهوری برگزار شد از 18 استاد نمونه كشور تجليل شد و استادان نمونه كشوري در گروه‌هاي علوم انساني، علوم پايه، فني و مهندسي، كشاورزي و دامپزشكي لوح تقدير و جوايز خود را از محمود احمدي نژاد دريافت كردند.

روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی این انتخاب شایسته را به جناب آقای دکتر احمد خاتمی تبریک عرض نموده و  توفیقات علمی هرچه بیشتر را برای ایشان از خداوند متعال خواستار است.