دوره چهارم (نوبت صبح) كلاسهاي ويرايش مركز نشر دانشگاهي برگزار شد

_x000D_

به گزارش روابط عمومي مركز نشر دانشگاهي، چهارمين دوره نوبت صبح كلاسهاي ويرايش از ۲۵ مردادماه به مدت ۶ ماه شروع شد. آموزش ويراستاري اين مركز در ۶ بخش، ويرايش ساختاري، ويرايش صوري ۱ و ۲،‌ ويرايش زباني ۱ و ۲ و مراحل توليد كتاب و مجله،‌ كارگاه ويرايش و كارگاه نسخه پردازي و مجموعا در ۱۲ واحد درسي ارائه مي­ شود.

_x000D_

شايان ذكر است سيزدهمين دوره نوبت عصر اين كلاسها نيز از پاييز امسال به مدت ۶ ماه آغاز و تا پايان زمستان ۹۳ نيز ادامه خواهد داشت.

_x000D_

يادآور مي­ شود دوره ويراستاري مركز نشر در ۶ كلاس و هر كلاس ۱۷ جلسه ۲ ساعته و مجموعا ۲۰۴ ساعت است و پس از اتمام دوره نيز گواهي اتمام دوره به دانشجويان اعطا خواهد شد.

_x000D_

علاقمندان مي­ توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر و آگاهي از  شرايط ثبت نام با شماره تلفن­ هاي ۶۱-  88556160 تماس بگيرند.