دومین هفتۀ نمایشگاه کتاب مرکز نشر دانشگاهی در دانشگاههای تهران و شهرستانها

به گزارش روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی، اولین نمایشگاه کتاب در دانشکده ادبیات و زبان فارسی دانشگاه علامه طباطبایی با بیش از 200 عنوان کتاب در رشته های ادبیات، زبان‌شناسی، تاریخ، فلسفه غرب، زیان‌های خارجی، نسخ خطی، متون کهن، فلسفه، عرفان و علوم اسلامی برگزار شد. همچنین نشریات نامۀ ایران باستان، مجلۀ زبان‌شناسی، پژوهشهای ایران‌شناختی و لقمان در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفت.

مرکز نشر دانشگاهی در هشتمین همایش زبان‌شناسی ایران که در تاریخ 24 و 25 بهمن ماه در دانشکده ادبیات و زبان فارسی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد، شرکت کرد. از کتابهای ارائه‌شده در این نمایشگاه می‌توان به: آواشناسى زبان فارسى، پژوهشهای زبان شناختی فارسی (مجموعه مقالات)، ضرورتهاى علمى واژه‌سازى در ربان فارسى،  اسم و صفت مركب در زبان فارسى، آيين نگارش و زبان شناسى عملى اشاره کرد.

گفتنی است برگزاری نمایشگاههای کتاب مرکز نشر در دانشگاههای صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، شهید بهشتی و دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات از تاریخ 23 بهمن ماه آغاز شده و تا 2 اسفندماه ادامه خواهد داشت. همچنین زمانبندی برگزاری نمایشگاهها بر روی سایت مرکز نشر دانشگاهی به نشانی www.iup.ac.ir اعلام شده است.

در این نمایشگاهها بیش از 2500 عنوان کتاب در حوزه‌های علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی ارائه شده است.

یادآور می‌شود کتابهای ارائه شده با تخفیف 15 تا 30 درصد در اختیار دانشجویان محترم قرار می‌گیرد.