رونمایی “طرح آموزش الکترونیکی رساله نویسی” مرکز نشر دانشگاهی در وزارت علوم

رساله و پایان­ نامه مظهر توان علمی و اخلاق دانشجویی است و بدون تردید، بهترین نمود ثمره سالهای تلاش و پژوهش دانشجویان و قدرت تحقیقاتی و استنباطی­ شان، جز در رساله و پایان‌نامه نخواهد بود. از این رو، مرکز نشر دانشگاهی به عنوان یکی از ناشران فعال کتابهای دانشگاهی، با درنظر گرفتن نیاز دانشجویان به آموزش نحوه رساله نویسی و با در اختیار گرفتن گروه­های تخصصی و استادان مجرب، دوره های آموزش الکترونیکی رساله نویسی را راه‌اندازی کرده است تا به­ گونه‌ای پاسخگوی این نیاز دانشجویان باشد.

مراسم رونمایی از این طرح، در ساعت 10:30 روز سه شنبه 25 بهمن ماه و با حضور معاونان آموزشی و پژوهشی وزارت علوم و رؤسای دانشگاه­ها و پژوهشگاه­ها و با میزبانی ریاست مرکز نشر دانشگاهی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است در این سامانه، شیوه های صحیح رساله نویسی و سرفصلهای لازم برای یادگیری نحوه نگارش پایان ­نامه های تحصیلی در 9 دوره کوتاه و بلندمدت، آموزش داده می­ شود.

حضور استادان در حین برگزاری دوره و ارائه مشاوره و پاسخگویی به سؤالات دانشجویان، این دوره را نسبت به دوره های مشابه خود منحصربه­ فرد کرده است.