سامانه نشر مجلات علمی پژوهشی کشور در هفدهمین نمایشگاه مطبوعات رونمایی می شود

به گزارش روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی، این مراسم با حضور و سخنراني دكتر محمد مهدي‌نژاد، معاون پژوهشي و فناوري وزارت علوم، مهندس محسن ضرغام، معاون اداره کل روابط عمومي وزارت علوم، محمدمهدي طهرانچي، مدير مركز نشر دانشگاهي، دكتر طالب‌پور، مديرعامل مؤسسه تبيان، معاونان و مدیران مرکز نشر دانشگاهی برگزار مي‌شود.

برخي از اهداف طراحي اين سامانه شامل ايجاد محيط مديريت بر توليد محتواي مجلات علمي با رعايت امنيت كامل اطلاعات، اشتراك‌گذاري محتواي رقومي مجلات علمي كشور، حفاظت و رعايت حق مالكيت مادي و معنوي صاحبان محتوا و ارايه تسهيلات مناسب براي چاپ به‌هنگام مجلات علمي عضو شعف و ایجاد فضایی مجازی به منظور ارائه محتوای رقومی مجلات علمی کشور در راستای تجارت الکترونیک است.

رونمایی سامانه نشر مجلات عصر امروز، نهم آبان ماه ساعت 18 در نمايشگاه مطبوعات در مصلای امام خمینی (ره)، سالن شماره 2 شبستان برگزار می‌شود.