سامانه نشر مجلات علمی پژوهشی کشور

امکانی است که مرکز نشر دانشگاهی در اختیار مجلات علمی کشور قرار خواهد داد تا مدیریت محتوای علمی با ساختاری نوین و بصورت برخط (online) صورت پذیرد. در این سامانه رابط بین نویسنده، داور، مدیر داخلی، سردبیر و مدیر مسئول هر مجله علمی و بصورت کاملا مستقل قابل تعریف خواهد بود. مجلات علمی کشور می‌توانند با تکمیل فرم مربوطه تقاضای خود را مبنی بر استفاده از این سامانه به مرکز نشر دانشگاهی اعلام نمایند تا مراحل بعدی کار صورت پذیرد در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با شماره 88704418 تماس برقرار نمایید.

بدین وسیله نظام نامه پیشنهادی سامانه مجلات علمی کشور ارائه می گردد مقتضی است همراهان عزیز در این سامانه نظرات خود را به آدرس isj@iup.ir  ارسال نمایند تا پس از بررسی در نسخه نهایی اعمال گردد. بدیهی است این نظام نامه پس از تصویب معاونت محترم پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نهایی خواهد شد و به اعضاء ابلاغ می گردد.

تفاهم نامه سازمان اجرایی و اعضاء

نظام نام سامانه نشر مجلات علمی پژوهشی کشور