سخنرانان همايش ملي نشر تعیین شدند

به گزارش روابط عمومی، در ابتداي اين مراسم  دكتر سيدمحمد حسيني،  وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي   و دكتر محمد مهدي‌نژاد نوری، معاون پژوهشي و فناوري وزارت علوم، تحقيقات و فناوري سخنراني خواهد داشت.

سپس دكتر غلامعلي حدادعادل، رئيس كمسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي و رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسي،  دربارۀ زبان فارسی و نشر،  علي‌اكبر اشعری، مشاور رئيس جمهوري و رئيس سازمان اسناد و كتابخانه ملي ايران، حجت الاسلام و المسلمین دکتر احمدی، عضو شورای انقلاب فرهنگی و رئیس انتشارات سمت، دربارۀ علوم انسانی در نشر،  دكتر منصور كبگانيان، عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي درباره نشر در نقشه جامع علمي كشور سخنراني خواهند داشت.

همچنين علي زارعي نجفدري، مشاور رئيس جمهور و دبیرکل اجلاس بین‌المللی ناشران جهان اسلام، نادر قدياني، رئيس اتحاديه ناشران و كتاب‌فروشان تهران درخصوص اقتصاد و بازار نشر و دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس همایش و رئیس مرکز نشر دانشگاهی درباره آینده نشر صحبت خواهند كرد.

در قسمت دوم اين همايش نيز دكتر خاتمي، عضو هيات علمي دانشگاه شهيد بهشتي و رئیس حوزه علوم انساني مركز نشر دانشگاهي درباره «نشر و هويت ملي»، دكتر طالب‌پور، رئيس موسسه اطلاع‌رساني تبيان در حوزه «كنسرسيوم محتواي ملي و ارتباط آن با حوزه نشر»، حميد قبادي، مشاور معاون فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي درباره «صنعت نشر»،  مباحثي ارائه خواهند داشت.

همچنین علی صلحجو، پژوهشگر در حوزۀ نشر دربارۀ مسائل رایج در تألیف و ترجمه در ایران، آموزگار، مدیر مسئول انتشارات آمه و رئیس هیئت مدیره ناشران بین‌الملل، درباره نشر بین‌الملل، دكتر فرازمند، معاون پژوهشی و ويرايشی مركز نشر دانشگاهي در حوزه ويراستاري در نشر،  مهران بهروز فغانی، دربارۀ جانشین پروری ضرورت مدیریت نوین نشر، مریم آذرگون، دربارۀ نشر الکترونیک، فرصتها و تهدیدها و دکتر ابراهیم افشار و محبوبه حق‌پرست، دربارۀ معرفی سیستمهای آنلاین توزیع کتاب در سطح خرده‌فروشی ارائه سخن خواهند کرد.

همايش ملي نشر، 25 آبان ماه در سالن نشست‌هاي كتابخانه ملي ايران برگزار خواهد شد.

دكتر سيدمحمد حسيني،