سی درصد تخفیف ويژه‌ به استادان و دانشجويان در نمایشگاه تخصصی کتاب دانشگاهی

_x000D_

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) به نقل از ستاد خبري سومين نمايشگاه كتاب‌هاي دانشگاهي، یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد این نمایشگاه در مقایسه با سال‌های گذشته، افزایش تسهیلات ویژه از سوی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

_x000D_

سومین شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه سالانه تخصصی کتاب دانشگاهی با حمایت معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر آن است تا علاوه بر ارايه ۵۰ درصد یارانه به مراکز دانشگاهی، علمی و تخصصی، اداری و آموزشی، یارانه ویژه‌ای برای استادان و دانشجویان سراسر کشور قايل شود.

_x000D_

استادان و دانشجویان می‌توانند با واریز ۲۸۰ هزار ریال به حساب انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی و ارايه کارت شناسایی، کارت الکترونیکی خرید کتاب دریافت كرده و معادل ۴۰۰ هزار ریال به قیمت پشت جلد کتاب خریداری كنند. به عبارت دیگر،دانشجويان می‌توانند از ۳۰ درصد ( ۱۵ درصد سهم ناشران و ۱۵ درصد سهم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) تخفیف بهره‌مند شوند.

_x000D_

نمايشگاه فرهنگي كتاب‌هاي دانشگاهي كه توسط انجمن فرهنگي ناشران كتاب دانشگاهي و با حمايت و همكاري معاونت امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در فضايي حدود ۲۴۰۰ متر مربع برگزار خواهد شد، صبح يازدهم آبان‌ماه در محل كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان، واقع در خيابان حجاب افتتاح مي‌شود.