عرضه کتابهای جدید مرکز نشر دانشگاهی در نمایشگاه کتاب

مركز نشر دانشگاهي نهادي علمي، فرهنگي، آموزشي و انتشاراتي است که 30 سال سابقۀ درخشان در حوزه نشر کتاب دانشگاهی دارد. اين نهاد تولید‌كنندة بخش عمده‌ای از مواد آموزشي دانشگاههاي سراسر كشور است و تولیدات آن نزديك به ١٥٠٠ عنوان كتاب و بيش از 600 جلد مجلة تخصصي می‌رسد.

مرکز نشر دانشگاهی در نمایشگاه کتاب علاوه بر کتابهای منتشر شده در سالهای گذشته، در سال 90 کتابهای جدیدی را در حوزه‌های علوم انسانی، کشاورزی و علوم پایه عرضه می‌کند. بعضی از آنها عبارت‌اند از:

مرکز نشر دانشگاهی در این نمایشگاه با دو غرفه مجزا در سالن ناشران عمومی: راهرو 14، غرفۀ 20 (کتابهای حوزۀ علوم انسانی) و ناشران دانشگاهی: سالن 15، غرفۀ 29 (کتابهای تخصصی در گروههای مختلف) حضور دارد و از علاقه‌مندان دعوت می‌شود از غرفه‌های مرکز نشر دانشگاهی بازدید فرمایند.