مركز نشر دانشگاهي با 1500كتاب به نمايشگاه كتاب می‌آيد

مهدی حسینی مدير روابط عمومي مركز نشر دانشگاهي گفت: اين كتاب‌ها در حوزه‌هاي علم، مرجع و دانشگاهی‌اند.
مهدي حسيني افزود: با برنامه‌ريزي‌هاي صورت گرفته، کتابخانه‌ها و مراکز علمی و تحقیقاتی مي‌توانند با معرفی نماینده خود از تخفیف 15 درصدي برای خریدهای 10 تا 50 میلیون ریالي و تخفیف 20 درصد برای خریدهای بیش از 50 میلیون ریال بهره‌مند شوند.
وي با بيان اينكه تهيه كتاب‌هاي جديد دانشگاهي يكي از برنامه‌هاي نشر دانشگاهي كشور به شمار مي‌آيد، اظهار داشت: نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران فرصت مناسبي براي ارايه جديدترين كتاب‌هاي منتشر شده ناشران است.
غرفه مركز نشر دانشگاهی در سالن ناشران دانشگاهی، راهروی دوم، سالن شماره 21 خواهد بود.
بيست‌وسومين نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران، 15 تا 25 ارديبهشت ماه در مصلاي امام خميني (ره) برگزار خواهد شد.