مرکز نشر دانشگاهی در سومین نمایشگاه تخصصی کتاب با یکصد عنوان کتاب جدید

_x000D_

به گزارش روابط عمومی، مرکز نشر دانشگاهی در سومین نمایشگاه تخصصی کتابهای دانشگاهی با یکصد عنوان کتاب چاپ جدید حضور یافت. مرکز نشر دانشگاهی مجری طرح شعف در مجموع با ۱۴۰۰ عنوان کتاب که متشکل از گروههای مختلف تخصصی می‌باشد در سه سال اخیر با بیش از ۴۰۰ عنوان کتاب چاپ اول و تجدید چاپی توانسته است بخش اعظم منابع درسی دانشگاهی را برای دانشجویان فراهم نماید همچنین فروشگاه اینترنتی مرکز نشر دانشگاهی با بیش از ۳۰۰۰ عنوان کتاب از ۴۸ ناشر دانشگاهی به آدرس  www.bookiup.ir  با ۱۰ درصد تخفیف در خدمت دانشجویان عزیز می باشد.

_x000D_

نمايشگاه فرهنگي كتاب‌هاي دانشگاهي كه توسط انجمن فرهنگي ناشران كتاب دانشگاهي و با حمايت و همكاري معاونت امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد ۱۱ آبان‌ماه در محل كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان واقع در خيابان حجاب آغاز به کار نموده و غرفه مرکز نشر دانشگاهی در زیرزمین، سالن شماره ۲، غرفه ۶۴ مستقر می‌باشد.

_x000D_

اين نمايشگاه كه ۲۵۰ ناشر دانشگاهي در قالب ۱۸۰ غرفه در آن شركت مي‌كنند، با بیش از ۳۰ هزار عنوان کتاب دانشگاهی که ۱۰ هزار عنوان کتاب چاپ اول می‌باشد تا ۱۷ آبان ادامه خواهد داشت.