مرکز نشر دانشگاهی در چهارمین نمایشگاه تخصصی کتاب دانشگاهی

چهارمین نمایشگاه تخصصی كتابهای دانشگاهی ساعت ۱۰ صبح چهارشنبه ۲۵ آبان ماه با حضور مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیران فرهنگی و جمعی از ناشران دانشگاهی در محل بوستان گفتگو افتتاح شد.

_x000D_

در افتتاحیه این نمایشگاه ‘محمد اللهیاری’ دبیر نوزدهمین هفته كتاب و ‘علی‌اكبر تورانیان’ رئیس چهارمین نمایشگاه كتاب دانشگاهی، با اهدا لوحی از ‘ دکتر حسین فریور’ به خاطر ۷۰ سال فعالیت در زمینه نشر، و به عنوان نخستین ناشر كتاب دانشگاهی تقدیر كردند.

_x000D_

مرکز نشر دانشگاهی کلیۀ کتابهای چاپ‌شدۀ خود را در رشته‌های مختلف علوم انسانی، معماری و هنر، علوم اجتماعی، ریاضی، آمار و کامپیوتر، شیمی و مهندسی شیمی، علوم زمین، فنی و مهندسی، کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی و … به علاقه‌مندان عرضه خواهد کرد. شمارۀ غرفۀ مرکز نشر دانشگاهی ۵۳ و ۵۴ است.

_x000D_

این نمایشگاه به همت انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی و با همکاری معاونت وزارت ارشاد در بوستان گفتگو از ۲۵ لغایت ۳۰ آبان برپا است. در این نمایشگاه برای دانشجویان و اساتید تخفیفات قابل توجهی لحاظ شده است. ساعات بازدید این نمایشگاه ۹ الی ۱۸ است.