مرکز نشر دانشگاهی مجموعه مطالعات پشتیبان سند تحول راهبردی علم و فناوری وزارت علوم را منتشر کرد

به گزارش روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی، مجموعه مطالعات پشتیبان سند تحول راهبردی علم و فناوری در 5 جلد كتاب از يك مجموعه 10 جلدي با همکاری مرکز نشر دانشگاهی و دبيرخانه شوراي عالي علوم، ‌تحقيقات و فناوري منتشر شد.

در این مجموعه به همت جمعی از نخبگان و صاحب‌نظران حوزۀ علم و فناوری کشور، سند تحول راهبردی علم و فناوری کشور در وزارت علوم تدوین و با امضای وزیر محترم علوم در تاریخ 6 / 5/ 88 تصویب و توسط مرکز نشر دانشگاهی ویرایش، حروفچینی و منتشر گردید.

اين مجموعه پنج جلدي داراي عناوين «مباني ارزشي و بينشي»، «فناوري»، «آينده‌نگري علم و فناوري (آينده‌نگري رقباي منطقه و پيشگامان جهاني در حوزه علم و فناوري)»، «ذهن‌كاوي (ذهن كاوي و بررسي نظام ترجيحات و ارزش‌ها و اهداف نظام علم و فناوري)» و «پژوهش» در پنج جلد منتشر و ديگر مجلدات اين كتاب نيز در دست انتشار است.

علاقه‌مندان جهت تهیه این مجموعه 5 جلدی به فروشگاه مرکزی مرکز نشر دانشگاهی و یا فروشگاه اینترنتی به آدرس   www.iup.ir  مراجعه نمایند.