مهلت زمان ارسال مقاله به نخستين همايش ملي نشر تا پايان دی ماه تمديد شد.

مهلت زمان ارسال مقاله به نخستين همايش ملي نشر تا پايان دی ماه تمديد شد. اين همايش پنج و ششم اسفند ماه امسال برگزار مي‌شود.

دبير نخستين همايش ملي نشر گفت: به دليل استقبال گسترده صاحب‌نظران و علاقه‌مندان حوزه چاپ و نشر از اين فراخوان، مهلت ارسال آثار به دبيرخانه همايش ملي نشر تمديد شد.

علي فرازمند ادامه داد:‌ صاحب‌نظران،‌ استادان و علاقه‌مندان حوزه‌هاي مختلف چاپ و نشر مي‌توانند مقالات خود را در موضوعات اختصاصي حوزه‌هاي مختلف مانند حقوق نشر شامل حقوق پديدآورنده، نويسنده، مترجم و تصويرگر و نيز اقتصاد نشر و فناوري‌‌هاي نوين نشر به اين دبيرخانه ارسال كنند.

وي با اشاره به ديگر مباحث اين همايش اظهار داشت:‌ مباحث آموزش نشر، پژوهش نشر و نثر معيار كتاب‌هاي دانشگاهي نيز در فهرست موضوعات پيشنهادي مقالات همايش قرار دارد.

به گفته فرازمند، علاقه‌مندان بايد مقالات خود را به نشاني تهران، خيابان خالد اسلامبولي، نبش خيابان نهم، مركز نشر بفرستند

نخستين همايش ملي نشر پنجم و ششم اسفند ماه امسال از سوي مركز نشر دانشگاهي و اتحاديه ناشران و كتابفروشان تهران در تهران برگزار خواهد شد.