نشست برنامه‌ريزي اصطلاحات زباني برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی، در اين نشست كتاب «ضرورت‌هاي علمي واژه‌سازي در زبان فارسي (بررسي موردي اصطلاحات زبان فيزيك)» از سوي مركز نشر دانشگاهي بررسي گردید.
«ابوالفضل زرنیخی»، دانشجوی دکتری مؤسسه اصطلاح‏شناسی مادرید و مولف كتاب «ضرورت‌هاي علمي واژه‌سازي در زبان فارسي» و «دكتر زهرا فرح‌نژاد»، دانشجوي كارشناسي ارشد زبان‌شناسي دانشگاه شهيد بهشتي در اين نشست به ایراد سخنراني پرداختند.

برنامه‌ریزی زبان با رویکردی به برنامه‌ریزی اصطلاحات در ایران و جهان، مفاهیم کلیدی، سیاست‏گذاری زبان، برنامه ریزی پیکره، اصطلاح، اصطلاح‌شناسی، نظریه‌های اصطلاح‌شناسی و برنامه‌ریزی اصطلاحات، برنامه‌ریزی اصطلاحات در ایران و جهان: سناریوها و ساختار‌ها در اين نشست بررسي شد.

نشست «برنامه‌ريزي اصطلاحات زباني»، دوشنبه هشتم آذر ساعت 10 تا 13 در اتاق 215 دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید.