نمايشگاه كتاب‌هاي دانشگاهي و عرضه 15 هزار اثر چاپ اول

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، از ميان 40 هزار عنوان كتابي كه در سومين نمايشگاه تخصصي كتاب دانشگاهي ارايه مي‌شود، 15 هزار كتاب چاپ نخست است.

همچنین به نقل از پايگاه خبري سومين نمايشگاه تخصصي كتاب‌هاي دانشگاهي، به استثناي 15هزار كتاب چاپ نخست، ساير كتاب‌هايي كه در نمايشگاه عرضه مي‌شود،‌ تجديد چاپي خواهد بود.

نمايشگاه تخصصي كتاب‌هاي دانشگاهي توسط انجمن فرهنگي ناشران كتاب دانشگاهي و با حمايت و همكاري معاونت امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي برگزار مي‌شود.

اين نمايشگاه در فضايي حدود 2400 متر مربع برگزار خواهد شد و صبح يازدهم آبان‌ماه در محل كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان واقع در خيابان حجاب افتتاح مي‌شود.

اين نمايشگاه كه 250 ناشر دانشگاهي در قالب 180 غرفه در آن شركت مي‌كنند، تا 17 آبان ادامه خواهد داشت.