نمايشگاه كتاب‌هاي دانشگاهي و عرضه ۱۵ هزار اثر چاپ اول

_x000D_

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، از ميان ۴۰ هزار عنوان كتابي كه در سومين نمايشگاه تخصصي كتاب دانشگاهي ارايه مي‌شود، ۱۵ هزار كتاب چاپ نخست است.

_x000D_

همچنین به نقل از پايگاه خبري سومين نمايشگاه تخصصي كتاب‌هاي دانشگاهي، به استثناي ۱۵هزار كتاب چاپ نخست، ساير كتاب‌هايي كه در نمايشگاه عرضه مي‌شود،‌ تجديد چاپي خواهد بود.

_x000D_

نمايشگاه تخصصي كتاب‌هاي دانشگاهي توسط انجمن فرهنگي ناشران كتاب دانشگاهي و با حمايت و همكاري معاونت امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي برگزار مي‌شود.

_x000D_

اين نمايشگاه در فضايي حدود ۲۴۰۰ متر مربع برگزار خواهد شد و صبح يازدهم آبان‌ماه در محل كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان واقع در خيابان حجاب افتتاح مي‌شود.

_x000D_

اين نمايشگاه كه ۲۵۰ ناشر دانشگاهي در قالب ۱۸۰ غرفه در آن شركت مي‌كنند، تا ۱۷ آبان ادامه خواهد داشت.