هشتمین جشنواره بین المللی فارابی آغاز شد

روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی:

ثبت آثار در پایگاه اینترنتی هشتمین جشنواره بین المللی فارابی ویژه تحقیقات علوم انسانی و اسلامی صبح امروز شنبه اول خرداد ماه 1395 آغاز شد.

به گزارش واحد اطلاع رسانی و تبلیغات دبیرخانه هشتمین جشنواره بین المللی فارابی، اقدامات برای اجرای این جشنواره با تصویب هیات وزیران و شورای سیاست گذاری جشنواره از اسفند ماه سال گذشته و دریافت آثار از امروز آغاز شده است.

مهلت ارسال آثار اساتید، محققان و دانشجویان حوزه علوم انسانی تا 31 تیر ماه امسال تعیین شده و علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات درباره نحوه شرکت و ثبت نام به اینجا و برای ثبت اثر به این پیوند مراجعه کنند.

در این دوره از جشنواره تمام آثار اعم از طرح های پژوهشی، رساله های دکتری و پایان نامه های دوره های کارشناسی ارشد به صورت دیجیتال و تنها از طریق سامانه الکترونیکی جشنواره دریافت می شوند.از آنجایی که فایل کتاب در اختیار مولفان قرار ندارد، از این رو از این دسته از افراد پس از ثبت نام و بارگذاری فهرست و جلد کتاب خود در سامانه جشنواره، خواسته شده است تا اصل کتاب را به دبیرخانه ارسال کنند.