همایش ملی نشر با حضور دكتر سيدمحمد حسيني، وزير فرهنگ و ارشاد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، مرکز نشر دانشگاهی به‌منظور انسجام ملی در حوزة نشر، هم‌اندیشی و آینده‌پژوهشی در صنعت نشر «همایش ملی نشر» را در ایام هفته کتاب و در روز 25 آبان در کتابخانه ملی برگزار نموده است. این همایش برای نخستین بار به‌منظور پرداختن به جنبه‌های گوناگون نشر و توجه ویژه و نگاه علمی به مباحث نشر برگزار شده و در واقع حركتي آغازين براي تلفيق پژوهش و نشر با يكديگر خواهد بود.

محورهای برپایی همایش: مدیریت نشر، حقوق نشر، نشر الکترونیک، آینده پژوهش نشر، اقتصاد در بازار نشر می‌باشد.

این همایش با مشارکت معاونت پژوهشی و فناوری وزارت علوم، معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان اسناد و کتابخانة ملی و حمایت‌های مادی و معنوی ستاد هفتة کتاب به‌عنوان یکی از برنامه‌های هجدهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی تعیین و برگزار گردیده است.

به گزارش روابط عمومی، این همایش با حضور دكتر سيدمحمد حسيني، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، دكتر محمدمهدی طهرانچي، رئيس مركز نشر دانشگاهي و رئيس همايش، دكتر غلامعلي حدادعادل، رئيس كمسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي و رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسي،  ‌علي‌اكبر اشعري، مشاور رئيس جمهوري و رئيس سازمان اسناد و كتابخانه ملي ايران، دكتر منصور كبگانيان، عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي، علي زارعي نجفدري، مشاور رئيس جمهور، رئیس اجلاس بین‌المللی ناشران جهان اسلام،  حميد قبادي، مشاور معاون فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و جمعی از مدیران و مسئولان این حوزه در حال برگزاری است.

در این همایش به موضوعات بسیاری همچون زبان فارسی و نشر، علوم انسانی در نشر، نشر در نقشه جامع علمي كشور، نشر جهان اسلام فرصتها و چالشها، اقتصاد و بازار نشر، نشر و هويت ملي، آينده نشر، مسائل رایج در تألیف و ترجمه در ایران، صنعت نشر، كنسرسيوم محتواي ملي و ارتباط آن با حوزه نشر، ويراستاري در نشر، نشر بین الملل، جانشین پروری ضرورت مدیریت نوین نشر، نشر الکترونیک فرصتها و تهدیدها و معرفی سیستمهای آنلاین توزیع کتاب در سطح خرده فروشی و دیگر موضوعاتی که در جهت رفع چالش‌های حوزة نشر و اعتلای صنعت نشر می‌باشد پرداخته خواهد شد.