پيام تبريك رئيس مركز نشر دانشگاهي به مناسبت ماه رمضان

ماه رمضان، موعد خاص ارزیابی و محاسبه نفس، ماه تقویت اخلاق، معنویت و کرامت انسانی فرارسید و زندگان چه سعادتمندند که بار دیگر این فرصت را یافته‌‌‌اند تا با قرائت و تفکر در قرآن و پیام‌‌های آسمانی آن روح و روان از آلودگی‌ها بشویند و به سوی فضائل و ارزش‌های معنوی به پیش بروند. امیدوارم در سالي كه رهبر معظم انقلاب آن را سال «اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی» نامگذاری فرموده‌اند بتوانیم با بهره‌مندی از فیوضات ماه مبارک رمضان نقش خود را در تحقق آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بیش از پیش ایفا کنیم.

توفیق روزافزون همکاران محترم مرکز نشر دانشگاهی را در بهره‌مندی هر چه بیشتر از برکات این ماه عزیز و خدمت به  فرهنگیان و فرهیختگان از خداوند سبحان خواستارم.

بهمن حاجي پور

رئيس مركز نشر دانشگاهي