پیام تبریک ریاست به مناسبت حلول ماه شوال و عید سعید فطر

ماه مبارک رمضان، ماه بندگی و عبادت خالصانه، ماه نزول قرآن به پایان رسید. خوشا آنان که در این ماه مبارک توشه‌ای از تقوی برگرفتند و چند روزی دور از هیاهوی روزمره‌گی به سیر درونی پرداختند و روح خود را صیقل دادند.

انشاءالله که لطافت روح و سرزندگی دل و پرهیز از گناه، به یمن مداومت بر ذکر پروردگار منّان و پیروی از سنت پیامبر اکرم (صلی‌الله علیه و آله و سلم) در تمامی لحظات حیات و تمامی زوایای وجودمان جاری و ساری شود. بی‌تردید سعادت و سرافرازی ابدی از آن کسانی است که همه عمر همچون این ماه عزیز، اندیشه‌ای جز عبادت پروردگار منّان و خدمت به خلق او و جامعه بشریت ندارند.

خدایا در ساعات پایانی این ماه ما را مشمول رحمت بی­پایانت قرار ده و این رمضان را آخرین رمضان عمرمان قرار مده.

ضمن تبریک فرا رسیدن عید سعید فطر، از درگاه خداوند بزرگ آرزومندم که همگی ما را در تحقق اهداف مقدس جمهوری اسلامی ایران یاری فرمایند. آمین.

بهمن حاجی پور

رئیس مرکز نشر دانشگاهی