چهار اثر مركز نشر دانشگاهي در مسير انتشار

كارشناس مركز نشر دانشگاهي در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران‌ (ايبنا)، عنوان كرد: كتاب «مباني نانواپتيك» اثر لوكاس ناوتني و برت هِشت ترجمه محمدحسين مجلس آرا است. اين اثر در هشت فصل تدوين شده و اهداف نانواپتيك‌ها و مباني آن را تشريح كرده است. مخاطب اصلي اين كتاب دانشجويان كارشناسي و تحصيلات تكميلي رشته نانوتكنولوژي‌اند.

وي درباره كتاب «مديريت كيفيت در آموزش عالي» نيز توضيح داد: اين كتاب اثر جان برنيان و تارلا شاه، ترجمه كيوان صالحي، حسن‌رضا زين‌آبادي و كورش پرند است كه به زودي در 10 فصل منتشر خواهد شد.

اين كارشناس مركز نشر دانشگاهي در ادامه افزود: كتاب «مديريت كيفيت فراگير» اثر جوئل اي. راس و ترجمه مجید پسران قادر، عليرضا جباری و عباس کحال‌زاده است.

وي با اشاره به اينكه اين اثر در 14 فصل تدوين شده است، افزود: مباحث مديريت كيفيت فراگير و پذيرش آن در سراسر جهان و اصول معتبر كيفيت فراگير در اين اثر مورد توجه قرار گرفته است.

وی اظهار كرد: كتاب «هندسه اقليدسي و نااقليدسي و بسط آن» به قلم ماروين جي گيرنبرگ و ترجمه محمدهادي شفيعي‌ها هم در 10فصل منتشر مي‌شود.

منبع خبر