با حضور وزرای علوم و ارشاد اسلامی؛ تفاهم‌نامه توسعه همکاری‌های علمی و پژوهشی به امضا رسید

توافق نامه همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در چارچوب حمایت‌های دو طرح «گرنت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی» و «پژوهانه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری»، با هدف توسعه همکاری‌های علمی و پژوهشی و بهره‌مندی از امکانات و توانمندی‌های یکدیگر، توسط دکتر منصور غلامی و دکتر سید عباس صالحی به امضا رسید.

به منظور پیگیری مفاد این توافق‌نامه و تدوین راهکارهای اجرایی، شورای راهبردی متشکل از نمایندگان دو وزارتخانه (شامل معاونت پژوهشی-فرهنگی؛ مرکز نشر دانشگاهی؛ مؤسسه خانه کتاب و ادبیات ایران؛ پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و دبیرخانه گرنت) تشکیل می‌شود.

همچنین دکتر حسین ابراهیم آبادی، رئیس مرکز نشر دانشگاهی، به عنوان نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای نظارت، ارزیابی و حسن اجرای این توافق نامه معرفی شد.