رؤسای پیشین مرکز نشر دانشگاهی

دکتر نصرالله پورجوادی

دکتر نصرالله پورجوادی فرزند ماشاءالله – از خانواده ای اصالتاً اصفهانی – در تهران به دنیا آمد. او پس از اتمام دبیرستان برای ادامه تحصیل به آمریکا رفت و کارشناسی خود را در رشته فلسفه از دانشگاه سانفرانسیسکو دریافت کرد. پس از بازگشت به ایران در سال ۱۳۴۶ به دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران رفت و موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد فلسفه در سال ۱۳۵۱ و سپس دکتری فلسفه در سال ۱۳۵۷ از این دانشگاه شد.

وی در سال 1359، مرکز نشر دانشگاهی را بنیاد نهاد و تا سال 1383 ریاست مرکز نشر دانشگاهی را به عهده داشت.

دکتر فرید مُر

دكتر فريد مُر در سال ۱۳۲۸ در آبادان متولد شد. او موفق به اخذ دکتری زمين شناسى اقتصادى از دانشگاه لندن شد او علاوه بر ترجمه، تأليف هایی همچون «واژگان زمين شناسى» و «واژه نامه جامع علوم زمينى» را در كارنامه اش دارد.

وى از تیر 1383 تا تیر 1385، به مدت دو سال رياست مركز نشر دانشگاهى را به عهده داشت.

دکتر محمد محمودی هاشمی

دكتر محمد محمودی هاشمی در سال 1328 در شهر مقدس مشهد متولد شد. او موفق به اخذ مدرک دکتری شیمی آلی از دانشگاه صنعتی شریف شد.

وى از تیر 1385 تا آذر  1387، به مدت دو سال رياست مركز نشر دانشگاهى را به عهده داشت.

دکتر محمدمهدی طهرانچی

دکتر محمدمهدی طهرانچی متولد 1344، در سال 1371 کارشناسی ارشد خود را در رشته فیزیک از دانشگاه شهیدبهشتی اخذ کرد و در سال 1376 موفق به اخذ مدرک دکتری فیزیک نظری از دانشگاه مسکو شد.

وی از آذر 1387 تا خرداد ماه 1391 ریاست مرکز نشر دانشگاهی را برعهده داشت.

دکتر بهمن حاجی پور

دکتر بهمن حاجی پور متولد سال 1344، در سال 1385 مدرک دکتری مدیریت استراتژیک (سیاست گذاری بازرگانی) خود را از دانشگاه شهید بهشتی اخذ کرد.

ایشان از خرداد 1391 تا آذر ماه 93 ریاست مرکز نشر دانشگاهی را برعهده داشت.

دکتر حسین محمدی دوستدار

دکتر حسین محمدی دوستدار  متولد سال 1328، در سال 1373 مدرک دکترا عمران (سازه های بتنی) از دانشگاه آتاوا-آتاوا، کانادا اخذ کرد.

ایشان از اسفند 1393تا آبان ماه 1396 ریاست مرکز نشر دانشگاهی را برعهده داشت.

دکتر حسین ابراهیم آبادی

دکتر حسین ابراهیم آبادی متولد سال 1339، در سال 1387 مدرک دكتراي تخصصی در رشته روانشناسي تربيتی خود را از دانشگاه علامه طباطبايي اخذ کرد.

ایشان از آبان 1396 تا مرداد 1401 ریاست مرکز را بعهده داشت.

از جمله اقدامات دکتر ابراهیم آبادی می‌توان به افتتاح «مرکز نوآوری نشر دانش» اشاره کرد که در تابستان سال 1398 با مشارکت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و بخش خصوصی تأسیس شد.