موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی با مشارکت مرکز نشر دانشگاهی و  معاونت آموزشی وزارت عتف بیستمین نشست از مجموعه نشست‌های «از آموزش عالی کلاسیک به آموزش عالی الکترونیکی» با عنوان «فعالیت‌های فرهنگی؛ دگردیسی قالبی یا بنیادین؟» را با حضور دکتر عبداله صلواتی، دانشیار دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار می‌کند.

این نشست، روز چهارشنبه 8 بهمن ماه از ساعت 10 تا 11:30 در فضای اسکای روم به آدرس b2n.ir/iscs پخش می‌شود.

7 نظر برای "نشست «فعالیت‌های فرهنگی؛ دگردیسی قالبی یا بنیادین؟» موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی با مشارکت مرکز نشر دانشگاهی" ارسال شده
  1. imgbb.ir گفت:

اقا خیلی وبسایتتون عالیه

2. تو زمینه ای که فعالیت میکنید جزو بهترین سایت ها هستید.

3. sookhtegame.ir گفت:

سلام.خواستم بابت وبسایت خوبتون ازتون تشکر کنم و امیدوارم باعث ایجاد انگیزه
    براتون بشه

1. مدیر محتوا گفت:

سلام. سپاسگزارم

4. چتروم گفت:

سلام.وبسایت خیلی خوبی دارید.دست گلتون
    درد نکنه

1. مدیر محتوا گفت:

سلام. سپاسگزارم

5. Thanks for finally writing about > نشست «فعالیت‌های فرهنگی؛ دگردیسی قالبی یا بنیادین؟» موسسه مطالعات فرهنگی
    و اجتماعی با مشارکت مرکز نشر دانشگاهی – مرکز نشر دانشگاهی < Liked it!

Feel free to surf to my web-site: code de triche fortnite v-bucks