۲۵ درصد تخفیف در نمایشگاه دستاوردهای دانشگاهها و پژوهشگاهها در حوزۀ نشر کتاب سال ۱۳۸۵ تا ۱۳۸۹

_x000D_

به گزارش روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی، ۲۵ درصد تخفیف به کتابهای عرضه شده در یازدهمین نمایشگاه کتاب دستاوردهای پژوهشی وزارت علوم تعلق می‌گیرد. در این نمایشگاه ۲۵۰۰ اثر از بیش از ۷۰ ناشر دانشگاهی در یک غرفۀ واحد عرضه شده است، و این آثار مربوط به سه سال اخیر می‌باشد و در ۸ گروه تخصصی مختلف علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، معماری و هنر، کشاورزی، علوم اجتماعی، علوم زیستی و پزشکی و دین تقسیم بندی شده است.

_x000D_

بازدیدکنندگان علاقه‌مند به خرید آثار پس از سفارش کتاب، بعد از پایان نمایشگاه کتاب، سفارش مورد نظر برایشان ارسال خواهد شد. این نمایشگاه از روز شنبه ۴ دی آغاز و تا ۹ دی در مصلی امام خمینی (ره) ادامه خواهد داشت.