اختراع لنز هوشمندی که با دوبار پلک زدن بزرگنمایی می‌کند!

دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا، سن دیگو موفق به اختراع لنز هوشمندی شده‌اند که با پلک زدن چشم می‌تواند اجسام را با بزرگنمایی دوبرابری نشان دهد.

معمولا لنز‌های هوشمند را بیشتر در فیلم‌های علمی-تخیلی و یا کتاب‌هایی با ژانر مشابه دیده‌ایم.

• لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
  • چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.
  • برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.
  • کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد.
  • با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد.

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

یک نظر برای "اختراع لنز هوشمندی که با دوبار پلک زدن بزرگنمایی می‌کند!" ارسال شده
  1. RoyalCBD گفت:

I think everything said was actually very logical. However, what about this?
    what if you were to create a killer headline?
    I mean, I don’t wish to tell you how to run your blog, but suppose you
    added a headline that grabbed a person’s attention? I mean اختراع لنز هوشمندی
    که با دوبار پلک زدن بزرگنمایی می‌کند!
    – مرکز نشر دانشگاهی is a little vanilla.
    You ought to look at Yahoo’s front page and watch how they create news titles
    to get viewers interested. You might try adding a
    video or a pic or two to grab people interested
    about what you’ve written. In my opinion, it might make your website a little bit more interesting.

Also visit my web blog … RoyalCBD