دوشنبه 1 مرداد 1397 - 11 ذيقعده 1439 - 2018 ژولاي 23
تاریخ انتشار : 5 تیر 1395 15:0

دکتر مصطفی ذاکری پژوهشگر و محقق ادبی درگذشت

مصطفی ذاکری زبان شناس، پژوهشگر زبان و ادبیات فارسی و استاد دانشگاه شهید بهشتی درگذشت

به گزارش ایسکانیوز دکتر مصطفی ذاکری متولد سال 1314در خمینی شهر اصفهان و دارای مدرک دکتری در رشته زبانهای قدیم و میانۀ ایرانی بود. از سوابق اجرایی او می توان به تدریس در دانشگاه آزاد اسلامی کرج، دانشگاه شهید بهشتی، دانشکده علوم قضایی و... همکاری با مرکز نشر دانشگاهی برای تهیه فرهنگ بزرگ فارسی اشاره کرد.
از آثار او نیز می توان کتاب اتباع و مهملات در زبان فارسی (تهران، مرکز نشر دانشگاهی، 1381) و نگارش مقالات متعدد انتقادی در نشریات آینه میراث، جهان کتاب، نشر دانش و... را نام برد.
دکتر مصطفی ذاکری یک فرهنگنامه پنج جلدی نیز با تاکید بر ریشه شناسی تاریخی واژگان تالیف کرده است که هنوز به چاپ نرسیده است.
این پژوهشگر 5تیرماه ساعت 3 بامداد در سن 81 سالگی دار فانی را وداع گفت.