چهارشنبه 22 آبان 1398 - 16 ربيع الاول 1441 - 2019 نوامبر 13
تاریخ انتشار : 9 بهمن 1397 9:55

آیین یادکردِ پیش کسوتانِ عرصۀ زبان فارسی

آیین یادکردِ پیش کسوتانِ عرصۀ زبان فارسی، البته در ضمنِ نقد و سنجش آثار ایشان، در زمرۀ فعالیت هایی است که مرکز نشر دانشگاهی در همراهی و همکاری با انجمن «ویرایش و درست نویسی» برگزار می کند. یکی از این عرصه ها، «ویرایش» و یکی از آن پیش کسوتان، «مرحوم استاد ابوالحسن نجفی» است که به گواهیِ بسیاری از کارشناسان، کتاب اثرگذارش، غلط ننویسیم (از آثار مرکز نشر دانشگاهی)، جامع و ناسخِ آثار پیش از خود است. این کتاب بر فضای ویرایش فارسی، چندان مؤثر بوده است که شماری فن ویرایش زبانیِ فارسی را به دو دورۀ پیش از غلط ننویسیم و پس از غلط ننویسیم تقسیم می کنند.
آیین نکوداشت مرحوم استاد ابوالحسن نجفی، روز چهارشنبه 10 بهمن 1397، ساعت 16 الی 20 در محل مرکز نشر دانشگاهی به نشانی تهران، خیابان شهید بهشتی، خیابان خالداسلامبولی (وزرا)، نبش کوچه دهم، پلاک 50 برگزار می شود.