چهارشنبه 22 آبان 1398 - 16 ربيع الاول 1441 - 2019 نوامبر 13
تاریخ انتشار : 31 اردیبهشت 1398 13:27

دورۀ آموزشی نگارش و ویرایش مرکز نشر دانشگاهی و انجمن صنفی ویراستاران

مرکز نشر دانشگاهی با همکاری انجمن صنفی ویراستاران، با هدف ارائۀ یک دورۀ آموزشی کاربردی شامل مهارت های ضروری و پایه برای درست نویسی و ویرایش، اقدام به طراحی دورۀ 27 هفته ای نگارش و ویرایش کرده است.

مرکز نشر دانشگاهی با همکاری انجمن صنفی ویراستاران، با هدف ارائۀ یک دورۀ آموزشی کاربردی شامل مهارت های ضروری و پایه برای درست نویسی و ویرایش، اقدام به طراحی دورۀ 27 هفته‌ای نگارش و ویرایش کرده است و کارآموز می پذیرد. پذیرفته‌شدگان در آزمون همۀ درس‌ها گواهی‌نامۀ مشترک دریافت می‌کنند. همچنین پذیرفته‌شدگان برتر، پس از کارورزی، برای همکاری با انجمن دعوت می‌شوند.
  • مشخصات دوره به شرح زیر است:
    طول دوره: 27 هفته
    مجموع ساعات آموزش: 300 ساعت
    تعداد جلسات آموزش: 150 جلسه
    روز و ساعت تشکیل کلاس‌ها: شنبه، دوشنبه، چهارشنبه از ساعت 16 الی 19:20 (هر روز 2 جلسه)
    پیش نیاز: ندارد

واحدهای درسی

نام درس

تعداد جلسات

ویرایش استنادی و مرجع شناسی

آشنایی با فرایند تولید کتاب

ویرایش زبانی