سه شنبه 1 مرداد 1398 - 21 ذيقعده 1440 - 2019 ژولاي 23
تاریخ انتشار : 3 تیر 1398 10:34

بازدید معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از مرکز نشر دانشگاهی

دکتر جوادی، معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از مرکز نشر دانشگاهی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز، دکتر محسن جوادی روز یکشنبه98/04/02 از مرکز نشر دانشگاهی بازدید کرد. در ابتدای این بازدید دکتر ابراهیم آبادی، رئیس مرکز، و دکتر نبوی، معاون پژوهشی مرکز، طرح ها و برنامه های مرکز را که در دو سال اخیر تدوین و اجرا شده توضیح  دادند و همچنین برخی از کتابهای ارزشمند، مجلات و آثار چاپ اول مرکز نشر دانشگاهی را به ایشان معرفی کردند.

در این دیدار که با حضور دکتر حسینعلی قبادی (رئیس پژوهشگاه علوم انسانی)، دکتر حسین میرزایی (رئیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی اجتماعی)، دکتر محمد سلگی (رئیس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات)، دکتر نیکنام حسینی پور (مدیرعامل خانه کتاب)، دکتر سید ابوالحسن ریاضی (مدیرعامل موسسه همشهری) و دکتر احمد شاکری (پژوهشگر و مدیر امور بین الملل سی ودومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران) برگزار گردید، دکتر ابراهیم آبادی، رئیس مرکز، ضمن تشریح برنامه های مرکز، آمادگی مرکز را برای فعالیت های مشترک ملی و بین المللی اعلام کرد. دکتر جوادی نیز ضمن استقبال از این امر، برنامه های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را برای حمایت از نشر دانشگاهی کشور تشریح کرد.