شنبه 23 آذر 1398 - 17 ربيع الثاني 1441 - 2019 دسامبر 14
تاریخ انتشار : 2 شهریور 1398 8:21

به همت مرکز نشر دانشگاهی؛ مرکز نشر الکترونیک دانشگاهی راهاندازی میشود

مرکز نشر الکترونیک دانشگاهی راهاندازی میشود

تفاهمنامه تأسیس مرکز نشر الکترونیک دانشگاهی (مُناد) در معاونت توسعه راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امضا شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی، با امضای این تفاهم­نامه، مسیر مشارکت شرکت های دانش بنیان و شتاب­دهنده ها برای ایجاد تحولات فناورانه در حوزه تولید محتوا و صنایع خلاق مرتبط با آموزش دانشگاهی هموار می شود.

این تفاهم­نامه با حضور دکتر اسماعیل قادری فر، معاون توسعه راهبردی به نمایندگی از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر امیر ناظمی، رئیس سازمان فناوری اطلاعات به نمایندگی از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و دکتر حسین ابراهیم آبادی، رئیس مرکز نشر دانشگاهی در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امضا شد. برای انجام مرحله نخست از این تفاهم­نامه مهندس مهدی فیروزان نیز تفاهم­نامه تأسیس شتاب­دهنده تولید و نشر محتوای الکترونیک دانشگاهی را امضا کرد.

با امضای این تفاهم­نامه، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، به بازسازی و تجهیز این مرکز دانشگاهی می پردازد و سازمان فناوری اطلاعات، زیرساخت های فنی و سخت افزاری را فراهم می­کند.

دکتر قادری فر در این مراسم ابراز امیدواری کرد که عملیات بازسازی و تجهیز این مرکز تا شش ماه آینده و هم­زمان با ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی به پایان خواهد رسید و عملیات بهره برداری از آن از ابتدای سال 1399 آغاز می­شود.