شنبه 10 خرداد 1399 - 8 شوال 1441 - 2020 مي 30
تاریخ انتشار : 18 دی 1398 9:11
تعداد بازدید : 511

نشست تخصصی "ویرایش متون ترجمه ای علوم انسانی" به همت مرکز نشر دانشگاهی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی، در پنجمین نشست تخصصی از سلسله نشست های این مرکز سرکار خانم دکتر نیره توکلی، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی دربارۀ ویرایش متون ترجمه ای در حوزۀ علوم انسانی سخنرانی خواهد کرد.

این نشست روز یک شنبه 22 دی ماه 1398 ساعت 16 در سالن اجتماعات مرکز نشر دانشگاهی به نشانی: خیابان شهید بهشتی، خیابان خالد اسلامبولی، نبش کوچه دهم، پلاک 50 برگزار می شود.

شرکت در سخنرانی مدیر گروه جامعه شناسی و هنر انجمن جامعه شناسی ایران برای عموم علاقه مندان آزاد است  .