دوشنبه 23 تير 1399 - 23 ذيقعده 1441 - 2020 ژولاي 13
تاریخ انتشار : 6 بهمن 1398 14:39

برگزاری مراسم تودیع و معارفه مدیر امور مالی مرکز نشر دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی، جلسه تودیع و معارفه مدیر امور مالی مرکز نشر دانشگاهی روز یکشنبه 06/ 11/ 98 در سالن جلسات برگزار شد.

در این جلسه دکتر ابراهیم آبادی، رئیس مرکز، درخصوص تأسیس و راه اندازی مرکز نوآوری و شتابدهی که از دو سال قبل پروژه آن آغاز شده است توضیحاتی ارائه داد و اظهار داشت این مرکز که انشاءا... تا پایان امسال به بهره داری می رسد به منظور پاسخگویی به نیازهای جدید نظام علم، تحقیقات و فناوری اقداماتی را در دستور کار خود دارد و امیدواریم بتوانیم برای «تحول از نشر مکتوب به نشر الکترونیک» و «گسترش تعاملات و تبادلات با دیگر مراکز علمی و دانشگاهی در سطح محیط ملی و بین المللی» اقدامات مؤثری را در نشر دانش کشور انجام دهیم و دکتر نبوی، معاون پژوهشی مرکز، گزارشی از فعالیت های معاونت پژوهشی در یک سال گذشته و نیز حضور مرکز در نمایشگاه بین المللی کتاب دوحه (قطر) به همکاران ارائه کرد.

در ادامه دکتر ابراهیم آبادی ضمن تشکر از آقای شهرام ابراهیمی گفت ایشان در مدت حضور خود در مرکز زحمات فراوانی کشید و در راستای رعایت کامل قوانین و مقررات توانست مسیر بهبود وضعیت مالی مرکز را رقم بزند. دکتر ابراهیم آبادی ضمن تبریک به خانم الهه تیموری به عنوان مدیر مالی جدید مرکز اظهار داشت یکی از دغدغه های ایشان سپردن مسئولیت های اصلی مرکز به کارکنان داخلی مرکز بوده که این مهم به ویژه در قسمت مالی مرکز با مدیریت خانم تیموری به انجام رسیده است.

در پایان دکتر ابراهیم آبادی با اهدای هدیه ای به آقای شهرام ابراهیمی برای ایشان آرزوی موفقیت و بهروزی کرد.