سه شنبه 30 آبان 1396 - 3 ربيع الاول 1439 - 2017 نوامبر 21
تاریخ انتشار : 5 بهمن 1389 0:0

آموزش (کلاسهای ویراستاری)

در مركز نشر دانشگاهي، از همان آغاز، استادان ترجمه، ويرايش، نسخه‌پردازي، و توليد فني اطلاعات و مهارتها و فنون ترجمه و ويرايش و توليد را به افراد بسياري آموخته‌اند. مديران مركز نشر، به دليل اهميت و تأثير اين كلاسها، همواره در بر پا نگاه داشتن و ارتقاي آنها كوشيده‌اند و كلاسهاي متنوع و متعددي براي تربيت مترجم، ويراستار، ويراستار فني، نسخه‌پرداز، و نمونه‌خوان در مركز نشر دانشگاهي برگزار شده است.

استادان اين كلاسها ويراستاران طراز اول و نظريه‌پردازان ويرايش در ايران بوده‌‌اند و برخي هنوز تدريس مي‌كنند، اما برخي از آنان اكنون ديگر در ميان ما نيستند و استادان زبدة ديگري به اين جمع افزوده‌ شده‌اند.

استمرار اين كلاسها به صورت تك‌درسي مدتها ادامه داشت تا در سال ١٣٧٢ برنامه‌اي مفصل و منسجم طراحي و اجرا شد كه نتايجي درخشان داشت و فارغ‌التحصيلان اين دوره‌هاي آموزشي توانايي آن را يافتند تا در مركز نشر دانشگاهي و نهادها و سازمانهاي ديگري چون فرهنگستانها، صدا و سيما، برخي از وزارتخانه‌ها و بسياري از مراكز حساس و مؤسسات انتشاراتي معتبر منشأ خدمات ارزنده‌اي در ويرايش و امور فني توليد باشند.

برنامه‌ريزي اولية كلاسها و سرفصل درسها  طي زمان تحول يافت. دوره‌ها به لحاظ كمّي و كيفي گسترش يافت و كلاسهاي ديگري با اهدافي تخصصي طراحي و اجرا شد. دوره‌هاي آموزشي ويرايشي به نحوي طراحي شده است كه دانشجويان زبده معمولاً پس از گذراندن آنها (يا حتي حين دوره) و دريافت گواهي‌نامه تقريباً بلافاصله مشغول به كار شوند.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام در کلاسهای ویرایش

1. تکمیل فرم ثبت نام

2. فتوکپی شناسنامه (1برگ)

3. فتوکپی آخرین مدرک تحصیلی (1 برگ)

4. عکس (2 قطعه)

5. ارائه فیش واریزی به مبلغ 000 / 500 / 4 ریال به شماره حساب 105221220008 به نام مرکز نشر دانشگاهی، بانک ملی، شعبه خیابان پارک کد 183، بابت شهریه دورۀ کلاسهای ویرایش

جهت دریافت اطلاعات بیشتر با شماره تلفنهای 88713430، 88556160 و 88556161 واحد آموزش تماس حاصل فرمایید.