جمعه 24 آذر 1396 - 27 ربيع الاول 1439 - 2017 دسامبر 15

نحوه خرید محصولات

پیگیری سفارشات

فروشگاه اینترنتی مرکز نشر دانشگاهی

فروشگاه الکترونیکی مرکز نشر دانشگاهی  با هدف ارائه محصولات و خدمات با استفاده از بستر الکترونیکی و شبکه اینترنت و نیز آشناسازی و فرهنگ سازی جهت استفاده مفید از امکانات این رسانه در حال فعالیت می باشد.
از امکاناتی که این مجموعه در حال حاضر به مشتریان خود ارائه می کند می توان به امکان دسترسی سریع به محصولات، ارائه سفارش در قالب سبد خرید و تحویل  آن در سراسر کشورو در کوتاهترین زمان ممکن اشاره نمود. در این قسمت به شرح روش خرید و  اجزای مختلف این  فروشگاه می پردازیم ...

نحوه مشاهده محصولات در فروشگاه اینترنتی مرکز نشر دانشگاهی
در صفحه نخستین بخش تجارت الكترونیك و صفحات داخلی فروشگاه مرکز نشر دانشگاهی می توانید مطابق تصویر زیر طبقه بندی محصولات فروشگاه اینترنتی نشر دانشگاهی را ملاحظه فرمائید. عدد كنار هر دسته بندی معرف تعداد محصولات عرضه شده در هر دسته بندی می باشد. به عنوان مثال  در دسته بندی محصولات نشر دانشگاهی  وجود عدد 1257 در كنار دسته بندی كتاب نشان می دهد كه در دسته بندی كتاب 1257 عنوان كتاب برای فروش قرار داده شده است.

تصویر دسته بندی سطح اول محصولات فروشگاه اینترنتی مرکز نشر دانشگاهی
كلیه طبقه بندی های نشر دانشگاهی دو  سطحی هستند به عنوان مثال اگر دسته بندی كتاب انتخاب شود در صفحه باز شده لیستی از دسته بندی های  موضوعی كتاب های موجود در سایت مشاهده خواهید نمود.  به عنوان نمونه پس از انتخاب گروه كتاب لیستی از دسته بندی ها مانند شكل زیر ظاهر می شود كه معرف گروه بندی كتاب های موجود در فروشگاه می باشد.

تصویر دسته بندی سطح دوم محصولات ( كتاب) فروشگاه نشر الکترونیکی
با انتخاب هر یك از زیر گروه ها می توانید لیست كاملی از محصولات عرضه شده در قالب دسته بندی مورد نظر را مشاهده نمائید. برای جستجوی یك محصول خاص در هر یك از دسته بندی ها پس از انتخاب آن دسته بندی كلمه كلیدی مورد نظر را در قسمت جستجو وارد نمائید بدین ترتیب سیستم تنها در دسته بندی مورد نظر شما جستجو خواهد نمود.

پس از کلیک بر روی گروه مورد نظر می توانید کتاب های مورد نیاز خود مشاهده و انتخاب نمایید.

لیست محصولات سایت مرکز نشر دانشگاهی
برای مشاهده جزئیات هر محصول عنوان محصول و یا دكمه جزئیات محصول را انتخاب نمائید.

در ادامه شاهد جزییات محصول انتخاب شده می باشید

جستجوی محصولات در فروشگاه اینترنتی
برای جستجوی یك محصول خاص در كل فروشگاه مرکز نشر دانشگاهی  از قسمت جستجوی صفحه اول فروشگاه استفاده كنید. برای رفتن به صفحه اول فروشگاه اینترنتی مرکز نشر دانشگاهی  از صفحه نخست سایت  مرکز نشر دانشگاهی، در باکس فروشگاه اینترنتی مرکز نشر کلیک نمائید.

در بالای صفحه نوار جستجوی زیر را مشاهده می نمایید

نحوه خرید محصولات
هنگام مشاهده یك محصول با انتخاب گزینه خرید،  محصول مورد نظر به سبد خرید شما اضافه می شود.

در صورت تمایل به تغییر و یا افزایش تعداد محصولات خریداری شده گزینه ادامه خرید را انتخاب کرده و محصول جدید و تعداد آن را وارد نمایید و نهایتا گزینه تایید را انتخاب کنید .

پس از کلیک بر روی گزینه تایید صفحه زیر باز می شود.

در این قسمت سبد خرید ، نحوه پرداخت وجه و اطلاعات را مشاهده و مطالعه نمایید، در قسمت اطلاعات مشخصات گیرنده را وارد نمایید.

نوع پرداخت را نیز در این قسمت به دلخواه خود انتخاب كنید. بر روی دكمه تائید كلیك نمائید.

در صورت انتخاب گزینه" سیستم پرداخت بانک ملت "عملیات پرداخت بلافاصله پس از انتخاب دكمه پرداخت انجام خواهد گرفت و در صورت انصراف بر روی دکمه انصراف کلیک نمائید.

در صورت انتخاب آیتم" واریز به حساب" و پس از انتخاب کلید تایید ، پیامی برای کاربران ارسال خواهد شد که حاوی کدسفارش و شماره حساب می باشد که می بایست  مبلغ مورد نظر را به شماره حساب آمده واریز نمایید

پیگیری سفارشات

برای پیگیری و اطلاع از سرنوشت سفارشات خود و همچنین برای وارد كردن اطلاعات مزبور به فیش واریزی وجوه (هنگام انتخاب واریز به حساب) گزینه پیگیری سفارشات را انتخاب نمائید

در قسمت پیگیری سفارش طبق شکل کد سفارش و آدرس الکترونیک را وارد نمایید ، سپس بر روی آیتم " مشاهده " کلیک نمایید.

در صورتی كه هنگام ثبت سفارش گزینه وازیر به حساب را انتخاب كرده باشید در صفحه ظاهر شده علاوه بر مشاهده جزئیات سفارش خود و وضعیت آن می توانید شماره فیش واریزی خود را نیز در قسمت مربوطه(كد پرداخت) درج نموده و بر روی گزینه update كلیك نمائید.