سه شنبه 30 آبان 1396 - 3 ربيع الاول 1439 - 2017 نوامبر 21
تاریخ انتشار : 22 اردیبهشت 1389 0:0

یکصدو دهمین گردهمایی معاونان اداری و مالی مؤسسات پژوهشی

یکصد و دهمین گردهمایی معاونان اداری و مالی مؤسسات پژوهشی در مرکز نشر دانشگاهی برگزار شد

اولین گردهمایی معاونان اداری و مالی مؤسسات پژوهشی در سال 1389 با حضور معاونان اداری و مالی مؤسسات پژوهشی در ساعت 9 صبح روز چهارشنبه 1389/2/22 در مرکز نشر دانشگاهی برگزار گردید .
این جلسه ، پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید، با خیر مقدم گویی جناب آقای مهندس وزیری، معاون محترم اجرایی مرکز نشر دانشگاهی و سخنرانی دبیر محترم جلسه جناب آقای مهندس شریف، مشاور محترم رئیس پژوهشگاه هوا وفضا آغاز گردید .
در این گردهمایی جناب آقای مهندس فهرستی و جناب آقای مهندس کمیزی به عنوان میهمانان ویژه در این جلسه حضور داشتند و جناب آقای مهندس فهرستی به سؤالات حاضران در جلسه پاسخ دادند.
در ادامه، دستورات جلسه به بحث گذاشته شد و دستوراتی در این جلسه مصوب گردید .
در پایان، ریاست محترم مرکز نشر دانشگاهی، جناب آقای دکتر محمد مهدی طهرانچی، در جلسه حضور یافته و به میهمانان خیر مقدم گفتند و راهکارهای لازم برای پیشبرد اهداف مؤسسات پژوهشی را پیشنهاد دادند .