سه شنبه 30 آبان 1396 - 3 ربيع الاول 1439 - 2017 نوامبر 21
تاریخ انتشار : 18 خرداد 1389 0:0

تشکیل کانون بازنشستگان مرکز نشر دانشگاهی

کانون بازنشستگان مرکز نشر دانشگاهی تشکیل شد .

در مراسم تجلیل از بازنشستگان مرکز نشر دانشگاهی در مورخ 1389/3/18 رئیس محترم مرکز نشر دانشگاهی،  آقای دکتر محمد مهدی طهرانچی دستور تشکیل کانون بازنشستگان مرکز را برای ایجاد هماهنگی و هبستگی بین کارمندان بازنشسته وتقویت مبانی روح همکاری و مسرت و ایجاد زمینه نشاط در آنان ابلاغ کرد.
دکتر محمد مهدی طهرانچی گفت : بهره گیری مفید از دوران حیات بازنشستگی و تلاش برای افزایش منزلت اجتماعی بازنشستگان مرکز، تلاش برای ارتقای سطح بهداشت و درمان بازنشستگان از راههای مختلف از جمله برقراری بیمه های تکمیلی برای درمان آنان، فراهم آوردن امکانات و تسهیلات را از دیگر اهداف تشکیل این کانون مهم دانست.
بنابراین دکتر محمد مهدی طهرانچی دستور تشکیل کانون بازنشستگان مرکز را به سرپرست معاونت اجرایی، آقای مهندس وزیری ابلاغ کرد.