پنج شنبه 30 شهريور 1396 - 1 محرم 1439 - 2017 سپتامبر 21
تاریخ انتشار : 29 شهریور 1389 0:0

طرح شعف

معرفی طرح شعف:

مرکز نشر دانشگاهی با توجه به رسالت آن در تأمین منابع اطلاعاتی علمی مورد نیاز جامعه علمی کشور، با همکاری دانشگاهها و موسسات پژوهشی کشور و حمایت معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شبکه عرضه فراگیر کتابهای دانشگاهها، پژوهشگاهها و مؤسسات پژوهشی کشور (طرح شعف) را تأسیس کرده است. این شبکه از تاریخ نیمه اول خرداد ماه پاسخگوی نیازهای جامعه علمی کشور خواهد بود؛ از جمله امکانات این شبکه ایجاد نمایشگاه دائمی کتاب در تهران، درمحل نمایشگاه و فروشگاه دائمی مرکز نشر دانشگاهی، نمایشگاههای فصلی در دانشگاههای مختلف، فروش و عرضه کتاب از طریق شبکه پخش کتاب مرکز، ارائه در وبگاه طرح شعف با قابلیت جستجو در عنوان، نام مؤلف و فهرست و نمایه های کتاب ها و فروش اینترنتی خواهد بود. همچنین در این شبکه خدمات ویژه تهیه کتاب های علمی داخلی و خارجی جهت اعضای هیأت علمی دانشگاههای عضو شبکه فراهم خواهد شد.

در اولین مرحله طرح قرارداد عضویت در این شبکه روز 22/2/88 در محل بیست و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب با حضور رئیس مرکز نشر دانشگاهی و معاونان پژوهشی دانشگاههای الزهرا، شهید بهشتی، علامه طباطبایی و تربیت مدرس به امضا رسید.

اهداف طرح شعف:

• اصلاح و کارآمدسازی نظام عرضه کتابهای علمی خصوصاً دانشگاهی در راستای سهولت دسترسی جامعه علمی کشور به آن.
  • بهره گیری کامل از فناوری اطلاعات به عنوان یکی از اجزای مدیریت دانش جهانی در جهت بهبود نظام عرضه کتابهای دانشگاهی و ارتقای حجم محتوای فارسی علمی در محیط وب.
  • ایجاد شبکه ناشران دانشگاهی در جهت استفاده بهینه از منابع.
  • ایجاد و راه اندازی شبکه و فروشگاه مجازی معرفی و فروش کتب دانشگاهی با قابلیت جستجو در مشخصات، فهرست و نمایه کتابها و سرویس دهی به تمام نقاط ایران با حداقل هزینه در کوتاه ترین زمان جهت استفاده دانشجویان.
  • تقویت شبکه توزیع با روشهای نوین بازاریابی به منظور ایجاد یک شبکه پشتیبانی پژوهشی بین عناصر پژوهش در کشور (دانشگاه-استاد-دانشجو-منابع علمی).

خدمات مرکز نشر به دانشگاهها و مراکز علمی طرح شعف:

1. معرفی کتب و محصولات انتشارات دانشگاهها از طریق سایت مرکز
  2. بازاریابی کتب و محصولات توسط عوامل فروش مرکز نشر در بازار کتاب
  3. فروش کتب از طریق بزرگترین سایت کتب دانشگاهی
  4. ارائه کتب انتشارات دانشگاهها در نمایشگاه و فروشگاه مرکز نشر در خیابان انقلاب
  5. حضور کتب دانشگاههای طرح شعف در نمایشگاههایی که مرکز نشر شرکت دارد که سالانه حدود 12 نمایشگاه برگزار می شود.
  6. تبلیغ و اطلاع رسانی از طریق مجلات مرکز نشر
  7. تبلیغات طرح شعف توسط مرکز نشر دانشگاهی در دانشگاهها و سایت آنها

جهت اطلاع از مراحل عضویت در طرح شعف با شمارۀ 88556169 تماس حاصل فرمایید.

فرم قراردادها