پنج شنبه 2 آذر 1396 - 5 ربيع الاول 1439 - 2017 نوامبر 23
تاریخ انتشار : 11 دی 1389 0:0

تفاهم نامۀ وزارت علوم و نهاد كتابخانه هاي عمومي با همکاری مرکز نشر دانشگاهی امضا مي شود

مراسم امضاي تفاهم نامۀ معاونت پژوهشي وزارت علوم و نهاد كتابخانه هاي عمومي كشور بعد از ظهر فردا، دوازدهم دي ماه در ساختمان وزارت علوم برگزار مي شود

به گزارش روابط عمومی مركز نشر دانشگاهي، اين نشست مشترك با هدف تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبري در سال همت مضاعف ـ‌ كار مضاعف، كتابخوانی، توليد فكر و افزايش معلومات عمومي برگزار خواهد شد و‌ با توجه به نقش كتابخانه‌های عمومي كشور در ترويج فرهنگ مطالعه مفيد، تفاهم‌نامۀ همكاري وزارت علوم و نهاد كتابخانه‌هاي عمومي منعقد مي‌شود.

طرح تفاهم‌نامه همكارِی وزارت علوم و نهاد كتابخانه‌هاي عمومي به عنوان یک طرح ملی با همكاری مرکز نشر دانشگاهی تدوين شده است،‌ در اين مراسم دكتر محمد مهدي‌نژاد، معاون پژوهشي وزارت علوم، منصور واعظی، دبيركل نهاد كتابخانه‌هايی عمومي كشور و ديگر معاونان پژوهشی، فناوري و فرهنگی ـ اجتماعي وزارت علوم حضور خواهند داشت.

مراسم امضای تفاهم‌نامۀ همكاري وزارت علوم و نهاد كتابخانه‌های عمومی كشور، فردا يكشنبه 12 دی ماه، ساعت 15 در ساختمان وزارت علوم، معاونت پژوهشی وزارت علوم، طبقه يازدهم برگزار می‌شود.