جمعه 3 آذر 1396 - 6 ربيع الاول 1439 - 2017 نوامبر 24
تاریخ انتشار : 27 دی 1389 0:0

چهارمین نشست شورای عالی مرکز با حضور دکتر غلامعلی حداد عادل برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی چهارمین نشست شورای عالی مرکز در سالن کنفرانس مرکز نشر دانشگاهی واقع در خیابان وزرا با حضور دکتر غلامعلی حداد عادل برگزار شد.

این نشست با حضور دکتر غلامعلی حداد عادل، رئيس كیمسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي و رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسي، حجت‌الاسلام دکتر حمید شهریاری، دبیر شورای اطلاع‌رسانی، دکتر  مجتبی شمسی‌پور، رئیس انجمن شیمی ایران و عضو هیأت علمی دانشگاه رازی کرمانشاه، دکتر سید حمید طالب‌زاده، استادیار گروه  فلسفه دانشگاه تهران و دکتر طهرانچی رئیس مرکز نشر دانشگاهی، دکتر علی فرازمند، معاون پژوهش و ویرایش، مهندس سیدحامد وزیری، معاون اجرایی، دکتر احمد خاتمی، مدیر حوزۀ علوم انسانی روز دوشنبه  27 دیماه رأس ساعت 18 برگزار شد.

در این نشست گزارش عملکرد سال 89 معاونتهای اجرایی و پژوهشی مرکز نشر ارائه شده است. گفتنی است که فعالیتهای مرکز نشر همچون شبکه عرضۀ فراگیر کتابهای دانشگاهی (شعف)، سامانه نشر مجلات علمی کشور (سنم) و پروژۀ آمال (آموزش الکترونیکی رساله‌نویسی) مورد بحث و بررسی قرار گرفت.